iPad kuvankäsittelyssä

iPadista löytyy valmiina työkalut kuvien peruskäsittelyyn. App Storessa on tarjolla satoja ilmaisia ja maksullisia sovelluksia erilaisiin kuvankäsittelytarpeisiin.

Appsien ihmeellinen maailma:

http://www.edutv.fi/opetuskirjasto/Tuunaa+kuvasi+iPadillä/84


Photos/Kuvat/Kuvarulla

iPadista valmiina löytyvällä sovelluksella sujuu kuvien rajaus, pyöritys, parannus ja punasilmäisyyden poisto. Uudessa käyttöjärjestelmä 8ssa on lukuisia säätötoimintoja. Tällä ohjelmalla pystyy siis tekemään kaikki peruskuvankäsittelyn toimet. 
Valmiit kuvat tallentuvat iPadin omaan kuvakirjastoon. Jos käytössä on Photo Stream, kuvat tallentuvat automaattisesti myös iCloudiin. Kuvia voi jakaa iPadin kuvakirjastosta suoraan sähköpostiin, iMessageen jaTwitteriin. Useimmista appsi-sovelluksista kuvia voi jakaa suoraan myös Flickriin, Facebookiin, Picasaan,Dropboxiin ja moniin muihin sosiaalisen median palveluihin.

Snapseed on kunkku!

Suositun Snapseed-kuvankäsittelysovelluksen yksinkertaisen käyttöliittymän takana piilee runsain määrin työkaluja, joilla kuviin voi lisätä esimerkiksi erilaisia filttereitä.

Lisäksi löytyy PS Express (Adobe Photoshop) ja Adobe Photoshop Touch. Ne ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia ja helppokäyttöisiä kuvankäsittelyohjelmia iPadille. PS Express on ilmainen sovellus.


Kuvankäsittely
PS Express - appi valokuvien käsittelyä varten.
Pixlr-o-matic - hauska, yksinkertainen appsi nopeaan kuvankäsittelyyn (valitse valmiista efekteistä).
Skitch - lisää mm. nuolia, kuvioita ja tekstiä valokuvan päälle.
Snapseed - appi valokuvien käsittelyä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blog Archive